Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
11 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

134.9

Eladó Családi ház

Göd
Alsógöd
7
220 m2
900 m2

Alsógödön, a Dunától 5 pernyi járásra kifejezetten NAGYCSALÁDOSOKNAK vagy TÖBB GENERÁCIÓ együttélésére alkalmas ingatlant kínálunk megvételre.

A ház megvételt követően AZIONNAL költözhető!

 

A bruttó 220 nm-es ingatlan egy 1970-es években épült családiház bővítésével érte el a tulajdonos.

A belsőleg minimalista ház úgy lett kialakítva, hogy a gyerekeknek, szülőknek és a családnak is van lehetősége szeparáltan illetve együtt lenni. Három külön nyíló szobához tartozik egy közös nappali, ami szükség esetén lezárható és újabb szoba alakítható ki. 
A szülői hálóhoz tartozik önálló GARDRÓB SZOBA és ebből nyílik a SZÜLŐI FÜRDŐSZOBA. a gyerekeknek  önálló, dupla komfortos fürdőszoba áll a rendelkezésükre. A szülői "rezidenciával" szemben található szoba ideális dolgozó szobának.
A háztartási helyiség mellett, ahol mosó és szárítógép egyaránt kényelmesen elfér egymás mellett van egy különálló WC is.
A család közös színtere a közel 45 nm-es  amerikai konyhás nappali, ami mellett kialakításra került egy 3,5 nm-es kamra is.

 

A fűtést és a melegvizet gázcirkó biztosítja.

 

A környék infrastruktúrája jó, a közlekedés Budapest felé tömegközlekedéssel és közúton is kiváló.

Ami Önre vár beköltözködést követően: tisztasági festés, a kert kialakítása ami saját igényeknek megfelelően tudják formálni. A ház színezése és a garázs befejezése.
A ház építése folyamatosan dokumentálva lett, amely az új tulajdonosnak átadásra kerül, ÉRVÉNYES használatba vételi engedéllyel rendelkezik az ingatlan.

 

A házat rugalmasan tudom mutatni melynek IRÁNYÁRA  134,9 M Ft, hívását hétvégén is fogadom.

125

Eladó Családi ház

Budapest, XX. kerület
Erzsébetfalva
210 m2
398 m2

Budapest XX. kerületében, a Kossuth Lajos utcában kínálunk eladásra egy 400 m2-es telken elhelyezkedő, körbejárható, öt szintes lakóépületet.

Budapest XX. kerületében, a Kossuth Lajos utcában kínálunk eladásra egy 398 m2-es telken elhelyezkedő, körbejárható, öt szintes lakóépületet.

Az épület kb.: bruttó 250 m2 alapterületű, amely kb.: 210 m2 hasznos alapterületet jelent.
A házban 2 különálló lakás és egy orvosi rendelő van.

A második emeleti lakás (II. emelet és tetőtér), két szintes 2x65 m2 erkélyes).

Az I. emeleti lakás terasz kapcsolatos (43 m2 és 15 m2 terasz) egy szoba, konyha, étkező, speiz, fürdőszoba és előtér van kialakítva.

A földszinten egy orvosi rendelőnek berendezett helyiség együttes található (27 m2), három különálló helyiséggel (klimatizált rendelő, előtér, WC helyiség. Ez az udvarról, kívülről is könnyen megközelíthető.

A pince három helyiségből áll és összesen 23 m2.

A házban található lakások és rendelő és a pince, egy különálló lépcsőházon át közelíthető meg (13,5 m2), így az ingatlan akár könnyen társasházzá is alakítható.

Az épület mögött akár három gépjármű elhelyezésére is alkalmas fedett gépjármű beálló, egy zárható garázs és egy szerszámtároló is van.

Az ingatlan összközműves.

Az épület stabil tetőszerkezettel rendelkezik.

Beázás, vagy a pince szinten felázás egyáltalán nem észlelhető.

Az épületnek szerkezeti hibája nincs.

A házban jelenleg három villanyóra, egy gázóra és egy vízóra van.

A lakásokban jelenleg gázkazánnal működtetett központi fűtés rendszer van radiátorokkal, azonban a fűtésre további alternatíva az I. emeleten lévő lakásban épített cserépkályha, illetve a II. emeleten egy esztétikusan kialakított vas kandalló is.

A melegvíz ellátást jelenleg villanybojlerek biztosítják.

A ház biztonságát riasztórendszer biztosítja.

Az ingatlan per és tehermentes és rövid határidővel birtokba vehető.

Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk és tájékoztatja Önt a legkedvezőbb lehetőségekről.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Amennyiben kérdése merülne fel, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

165

Eladó Téglalakás

Budapest, V. kerület
Belváros
4
114 m2
1

Otthon a belváros közepén!

Budapest Belvárosában, az V. kerület egyik legszebb utcájában eladó egy 114 m2-es különleges elosztású - nappali, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba -, magas minőségben felújított, 1. emeleti lakás. A szecessziós stílusú ház a történelmi atmoszférájú városrész egyik reprezentatív épülete. A hajdani Thökölyanum, melyet 1907-ben Fellner Sándor tervei alapján építettek, a Pesten tanuló szerbek kollégiuma volt.
A mai társasház az elmúlt években a külső homlokzat felújítását elvégeztette, az épület dekoratív, szakszerűen restaurált szobraival, díszítő elemeivel az utca ékessége lett.

A lakás az 1. emeleten található, 390 cm-es belmagasságú, világos és csendes. Totális felújítása az elmúlt években történt. Az optimális helykihasználás érdekében új alaprajzot alakítottak ki. Ennek eredménye egy reprezentatív, tágas nappali, 3 szeparált hálószoba és 3 fürdőszoba. Korszerű műszaki tervek alapján valamennyi közmű vezetéket kicserélték, modern hűtési és fűtési rendszert építettek be. A régi mintájára korszerűen szigetelt, stílusos fa ablakokat egyedileg gyártattak le és szereltettek be. A fűtést a szobákban cirkó kazánnal vezérelt radiátorok, a többi helyiségben pedig padlófűtés szolgáltatja. A nappali esztétikus és az un. vizes helyiségek fényes kőburkolatúak, a szobák parkettásak. Az új, beépített konyhabútor tökéletes helykihasználású, a modern háztartási gépek kényelmi szempontokat szolgálnak.

A kiemelten kedvező lokációban elhelyezkedő lakás a jól átgondolt, kedvező elrendezésének köszönhetően több funkciónak is megfelel:
- kényelmes modern lakás Budapest történelmi belvárosában, magas színvonalú oktatási intézmények közelében. Elegáns üzletek és Budapest legnagyobb Vásárcsarnoka is gyalogosan elérhető. - befektetés szempontjából, a lakhatás előnyei mellett, és mert az elhelyezkedése elsőrangú, Budapest történelmi nevezetességei, turisztikai látványosságai mellett, számtalan kulturális program is sétányi közelségben van, keresett, jól jövedelmező kiadható ingatlan.

In the downtown of Budapest, in one of the most beautiful streets of the V. district we are offering a 114 m2 large, 1st floor apartment for sale. It’s space is uniquely arranged, it has a living room, 3 bedrooms and 3 bathrooms. It has been renovated in high quality. The Art Nouveau-style house is one of the representative buildings of the historic district. The former Thökölyanum was built in 1907 based on the design created by Sándor Fellner,and it used to be a dormitory for Serbian students who came to study in Pest.
The current building has undergone a renovation of the exterior facade in recent years, and the decorative, professionally restored sculptures and decorative elements have made the building a true jewel of the street.
The apartment is located on the 1st floor, the headroom is 390 cm, it is bright and quiet. The whole apatrment has been completely renovated in recent years. A new floor plan has been designed to optimise the use of space. The result is a representative, spacious living room, 3 separate bedrooms and 3 bathrooms. All utility lines have been replaced and a modern cooling and heating system has been installed. New wooden windows - custom made to match the old ones, but with modern insulation - have been installed. The heating is provided by radiators controlled by a circulator boiler in the rooms and underfloor heating in the other rooms. The living room has aesthetic, glossy stone tiling, the rooms are parquet floored. New fitted kitchen units and modern appliances provide convenience.

The apartment is in a very favourable location and has a well thought-out layout, which allows itt o be multi-functional:
- a comfortable, modern apartment int he historic centre of Budapest, close to highly reputable educational institutions. The most elegant shops as well as the Central Market Hall are within walking distance.
- In terms of investment it is important that – beside all advantages mentioned above – and because of its prime location, in addition to all the historic sights and tourist attractions of Budapest there are countless cultural programmes available nearby. All in all it is a sought-after, profitable property


IRÁNYÁRA: 165 M FT

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése