Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

#145500684

Eladó Téglalakás

69 millió Ft

Budapest, VI. kerület Belső-Terézváros
Alapterület:
77 m2
Szobák száma:
2 + 1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet
Van
Felújított
Konvektor
Utcára

               ÜGYVÉDI IRODÁNAK, ORVOSI RENDELŐNEK, DE LAKÁSNAK IS KITÜNŐ MEGOLDÁS

 

Az Operaháztól pár percre,az Ó utcában , eladó egy III. emeleti 77 nm-es, a tulajdoni lap szerint 2+ 1/2 szobás, de  két szoba, hallos  lakás.
A lakás remek lokációjának köszönhetően üzleti célra is kimondottan jól hasznosítható, de aki a város forgatagában szeretne élni,annak  lakásnak is  kiváló döntés.

A szobái  /17,75 nm/ utca fronti, ekélyes, az udvari /16,42nm/ . A kettő között egy 12,5 nm hall helyezkedik el.  A fürdőszobája tágas 9,22nm,a WC külön helyiségben található. Konyhája 7,66 nm, ehhez csatlakozik  egy kamra is.

Fűtése gázkonvektorral működik, melynek költsége a téli hónapokban sem éri el a 15. 000Ft-ot   A meleg vizet villanybojler biztosítja. Az ablakok hang-és hőszigeltek műanyagok, pár éve cserélték őket.
A lakás közös költsége: 20.000 Ft/hó, mely Felújítási Alapot is tartalmaz, ebből legutóbb a  ház homlokzata került felújításra, a közeli tervekben pedig a lift szerepel.
A társaházban 20 lakás van,  ezen a szinten négy. Folyamatosan tisztán és karbantartott épület.
A szobák burkolata eredeti fa parketta, melyből az egyik biztosan felújításra szorul.  A fürdőszoba kádas, ablakos, nagy méretű. Konyhája kis létszámú család részére  étkezőként  funkcionálhat.A lakás belmagassága 300 cm.A pincében egy 2nm-es tároló is tartozik a lakáshoz.
Egy tulajdonosa van, az ingatlan tehermentes. A tulajdonos a teljes vételár kiegyenlítését követően azonnal ki tud költözni.
Amennyiben a Bazilika vagy  az Operaház közelében keres lakást, érdemes megnéznie. Befektetési célú vásárlás esetén egy kis ráncfelvarrást követően rövid időn belül ki tudja adni, akár üzleti célra,akár lakásként is. Rövidtávú bérbeadás a házban nem engedélyezett. Ha kérdése van, vagy szeretné megnézni,  fogadom hívását a hét minden napján.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Zártkert
Családi ház
Üzlethelyiség