Eladó Családi ház, Budapest, XV. kerület

#145500699

Eladó Családi ház

96 millió Ft

Budapest, XV. kerület Rákospalota-Kertváros , Eötvös
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
5 + 1
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
508 m2
Gázkazán
Kertre néző
3
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

IGAZI KÉTGENERÁCIÓS HÁZ ELADÓ RÁKOSPALOTÁN A KERTVÁROSBAN

XV. kerületben, Rákospalota családi házas övezetében, 508 nm-es telken, 1990-ben minőségi anyagokból, téglából épült, szerkezetileg és statikailag is kiváló, két lakószintes, 200 nm-es családi ház eladó. IGAZI KÉTGENERÁCIÓSRA KIALAKITOTT,  EGYBE IS NYITHATÓ

Itt valóban élhetőek a terek, tágasak a szobák, teljes értékű az emelet.
 Az alsó szinten a lépcsőházból külön nyíló bejárati ajtón keresztül közelíthető meg a 40 nm-es konyha-étkező, kádas fürdőszobás, 1 szobás lakás -  egybenyitható a 60 nm-es résszel, ahol előszoba, wc, nappali kandallóval, étkezős konyha, kamra, 16 nm-es terasz található. Itt a déli órákig élvezhetjük a napsütést, utána kellemesen árnyékos. A 100 nm-es emeleten négy szoba, 2 fürdőszoba, 16 nm-es terasz van, kilátással a kertre. A 60 nm-es többablakos szuterénben kazánház, mosókonyha, és kondirészleg épült zuhanyzóval. A padlás 100 nm, betonfödémes, beépíthető. A tető Bramac cserepezésű. 

Kertje „csupazöld”, nagy gonddal kialakított, parkosított, rendezett, a locsolás fúrt kútról megoldott, tűzrakó hely, szaletli, kis gyerekmedence is van, valamint fedett beálló 2 gépkocsi részére.

A homlokzaton hőszigetelő Terranova nemesvakolat van 4 cm vastagságban. A fűtése és a melegvíz ellátás gázkazánnal megoldott, a hőleadók radiátorok. A KEDVEZMÉNYES GÁZMENNYISÉG KÉTSZERESE VEHETŐ IGÉNYBE. AZ ELMÚLT 12 HÓNAP ÁTALÁNYA 255 KÖBMÉTER VOLT, A REZSICSÖKKENTETT ÁRON FIZETVE. Mindkét lakószinten hűtő-fűtő klíma működik. Az alsó szinten a nappaliban télen kandallóval biztosítható a meleg és a meghitt hangulat. Nyílászárói SOFA márkájúak, egyedileg, fából készültek, kiváló állapotúak. A burkolatok jó minőségűek, igényesek. Az alsó szintről az emeletre és az emeletről a padlásra is tölgyfa lépcső vezet. A ház folyamatosan karbantartott, rendkívül jó állapotú, felújítás nélkül költözhető. 

Teljes építési dokumentációval rendelkezik. Az alaprajzokhoz képest változás, hogy az emeleten a gardrób helyett a szobából nyíló zuhanyzós fürdőszoba, az alsó szinten pedig üvegház helyett terasz épült. 

Közelben a Zeneiskola, SZTK, patika, busszal 20 perc a Mexikói út, 15 perc Újpest-központ metrómegálló.

Az ingatlan tehermentes, birtokba adás, kiköltözés megegyezés szerint. 

KÉT BEVÉTELI FORRÁSA IS VAN A HÁZNAK. A KIS LAKÁS A KÜLÖN BEJÁRATTAL BÉRBE ADHATÓ, A MÁSIKRÓL AMI HAVI 120 EZER FORINT TELEFONON TUDOK FELVILÁGOSITÁST ADNI.

További kérdés esetén várom hívását hétvégén is.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Iparterület
Építési telek