Eladó Családi ház, Budakeszi

#145500711

Eladó Családi ház

79 millió Ft

Budakeszi
Alapterület:
125 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
652 m2
3

Budakeszin, közel a főúthoz, de csendes kertvárosi részen az 1970-es évek második felében épült, körbejárható, 125 nm-es családi ház, 641 nm telken eladó.
A ház tégla építésű, nyílászáróit hat évvel ezelőtt cserélték. Fűtését kondenzációs kazán biztosítja, mely három éves, a hőleadók radiátorok.
A szobák kivételével mindenhol járólap található, azokban padlőszőnyeg borítás van. A konyha öt évvel ezelőtt került felújításra.
Az ingatlan földszinti része, két szoba, /az egyik szoba közvetlen terasz és kertkapcsolatos/ hall, konyha, kamra, fürdőszoba, és WC-ből áll.
Az emeleti- tetőtéri részt 1+2 fél szobás, teljesen önálló lakrésznek kezdték el kialakítani, azonban ennek befejezése nem történt meg. Elkészült a tetőszigetelés, a vízrendszer kiépítése, az udvarról közvetlen bejárat kiépítése, nyílászárók cseréje. A felső szint befejezésével két generációs ingatlan alakítható ki.
A ház szuterén részében garázs/műhely/ és két tároló helyiség van. A ház alatt kb. 3 nm pince is van, mely zöldség , gyümölcs téli tárolására alkalmas. A ház mellett egy férőhelyes garázs is van.
A ház egy generációnak jelenlegi állapotában is lakható, melynek felújítása bentlakással is megoldható. Az emelet befejezése egyéni szükséglet és azanyagi lehetőségek függvényében oldható meg.
Kertjében néhány gyümölcsfa található, egyébként füves. Aki kedvet érez a kertészkedéshez, konyhakert kialakítását is tervezheti.
A ház teljes kiürítése folyamatban van, a képeket folyamatosan frissítjük. Kiürítést követően azonnal birtokba vehető.
A rezsije 45.000 Ft/hó átlagosan

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése